Er Verizon +play en god handel?

1
Er Verizon +play en god handel?

Med sit gratis Netflix-tilbud håber Verizon klart, at du vil se fordelen ved at administrere masser af tjenester på ét sted, og at du også vil begynde at bruge det til andre tjenester. Men som enhver anden abonnementsmarkedsplads kommer Verizon +play med nogle forbehold:

Nogle abonnementer kan koste mere. Verizon +play giver dig ikke altid den bedste pris på streamingtjenester. Paramount+ er for eksempel tilgængelig gratis med månedlige kuponkoder, og andre tjenester som Starz og AMC+ tilbyder rutinemæssigt tilbud til nye abonnenter. Du kan ikke få disse tilbud gennem +play.

Verizon tilbyder heller ikke årlig fakturering for visse abonnementer såsom HBO Max og NBA League Pass. I stedet kan du kun tilmelde dig månedlige planer, der koster mere over tid. Tilmeld dig ikke noget gennem +play, medmindre du er sikker på, at en bedre aftale ikke er tilgængelig andre steder.

Det dækker ikke alle dine abonnementer. Mange populære tv-tjenester forbliver utilgængelige via +play, inklusive Amazon Prime Video, Peacock, Apple TV+, MLB TV, YouTube TV, Sling TV og Philo. Verizon tilbyder ikke engang den fulde Disney-pakke gennem +play, hvilket er morsomt, da luftfartsselskabet giver det gratis eller med en udvidet prøveperiode på nogle trådløse planer. Selvom du samler nogle abonnementer gennem +play, har du stadig styr på flere abonnementer andre steder.

Det kan være besværligt at forlade Verizon. Verizon siger, at du kan fortsætte med at bruge +play, selv efter at du har skiftet operatør, men du bliver nødt til at angive et andet brugernavn end dit Verizon-telefonnummer, og du vil miste alle tilbud eller kampagnepriser, der var knyttet til din Verizon-plan. Den smule ekstra friktion kan måske afholde dig fra at forlade Verizon i første omgang.

I sidste ende repræsenterer Verizon +play endnu en måde at betale for tv på, når vi allerede har for mange. Selvom det kan lindre nogle af dine abonnementshovedpine, vil det ikke eliminere dem direkte, og Netflix-aftalen til side, kan det bede dig om at betale mere for streaming, end du ellers ville.

Som enhver bundler, der hævder at løse din streaming-hovedpine, introducerer Verizon også et par nye.

lignende indlæg

Leave a Reply